BHV

088-1663000

De kracht van IVM

De schakel tussen kennen en kunnen

Bij IVM hebben we een ‘hart voor veiligheid.’ Al meer dan 25 jaar bieden wij kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om een veilige werkomgeving. De meer dan 100 professionals van IVM bewijzen dit iedere dag opnieuw voor onze opdrachtgevers. Als specialist in arbeidsveiligheid en brandveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement bieden we u een altijd passend aanbod.

Onze uitgangspunten

Investeren in kennis zien wij als de basis voor veiligheid. We wilen vooroplopen door onze kennis continu te verrijken, te vernieuwen en te delen. Lees hier meer over onze uitgangspunten voor BHV en bedrijfsveiligheid.

De kracht van BHV bij IVM

De praktijk centraal!

Ons uitgangspunt is de praktijk van de klant. Elke IVM training sluit daarom aan op de taken en werkprocessen in het bedrijf. 

Deelnemers zienonze trainingsvisiein elke cursus terugkomen. In ons BHV stappenplan bijvoorbeeld. Of in het gebruik van realistische scenario’s en settings. Maar ook in onze werkvormen sluiten we zo veel mogelijk aan bij de beroepspraktijk. Waardoor elke BHV-er zijn taken straks goed kan uitvoeren.

Bedrijfsveiligheid bij IVM

Advies op maat!

Elke organisatie is anders. Maar elke organisatie wil een veilige werkomgeving. Onze bedrijfsveiligheid adviseurs ondersteunen u om dit te realiseren. Met daarbij als uitgangspunt uw behoefte en bedrijfsfilosofie.

Het antwoord op uw vraagstuk is daarom altijd maatwerk. Concreet, praktisch en kwalitatief. Met het streven om incidenten te voorkomen, waar nodig te bestrijden en zoveel mogelijk de gevolgen te beperken.

 

Meer weten over digitaal leren?

Vraag je gratis e-learning demo aan

Ervaar zelf de meerwaarde van online leren.