BHV

088-1663000

8,4
Onze klanten geven ons een 8,4 (40134 ervaringen)
Scania en IVM vieren 10-jarige samenwerking

Scania en IVM vieren 10-jarige samenwerking

Geplaatst op 6 november 2017

Eind oktober ontving IVM een delegatie van Scania op het hoofdkantoor in Coevorden. BHV-coördinator Eric van Gijsel en zijn collega’s kregen een rondleiding door de trainingslokalen, praktijkruimtes en de verschillende kantoren. Tijdens een korte toespraak van Henk Veenvliet, directeur van IVM, werden zij daarna verrast met bloemen en een fruitschaal vanwege de (ruim) 10-jarige samenwerking tussen Scania en IVM.

Henk bedankte Eric, die zijn taken gaat overdragen aan André Lansink, voor de constructieve en prettige samenwerking, en wenste zijn opvolger hetzelfde toe. Daarnaast was er nog een groot compliment voor de twee operationele BHV-ploegen bij Scania voor de gedreven en gepassioneerde uitvoering van hun BHV en EHBO taken.

Van oorsprong is Scania een Zweeds bedrijf dat vrachtwagens bouwt. Het bedrijf heeft vestigingen in onder andere Zwolle en Meppel. Veiligheid is een onderdeel dat bij Scania hoog in het vaandel staat.

De eerste contacten tussen Scania en IVM dateren al van rond 2002, toen IVM een trainingscentrum in Zwolle opende. De dienstverlening van IVM bestond toen eigenlijk alleen op het gebied van VCA en leren omgaan met kleine blusmiddelen. Vanaf 2007 is nog meer structuur aangebracht in de trainingen met een opleidingsplan dat op basis van competenties wordt bijgehouden.

De afgelopen tien jaar is bij Scania een groot aantal trainingen gegeven op het gebied van bedrijfshulpverlening, EHBO en ontruiming. Ook helpt IVM al vele jaren mee met het opzetten en trainen van de Crisisorganisatie binnen dit bedrijf. Het team van trainers zal in de toekomst worden uitgebreid, wat bijdraagt aan nieuwe ideeën voor de trainingen.

IVM bedankt Scania voor de afgelopen jaren en hoopt dat deze prettige samenwerking nog lang mag voortduren.

Terug