BHV

088-1663000

8,5
Onze klanten geven ons een 8,5 (44629 ervaringen)
Online BHV cursus met één praktijkdag

Online BHV cursus met één praktijkdag

Geplaatst op 15 mei 2024

Online BHV cursusBen je op zoek naar een snelle en effectieve manier om je BHV certificaat te halen, zodat je altijd klaar staat voor noodsituaties op de werkvloer? Dan is de online BHV cursus van IVM iets voor jou! Leer op je eigen tempo en volg slechts één praktijkdag om je BHV certificaat te halen. Ervaar hoe jij bedrijfshulpverlening onder de knie krijgt en ontdek de voordelen van online leren.

Belangrijkste punten om te onthouden:

  • De IVM online BHV cursus biedt een leuke en leerzame manier om je BHV certificaat te halen door praktijkgerichte video’s en interactieve opdrachten
  • Je kunt de theorie leren op momenten die jou uitkomen
  • Met slechts één praktijkdag breng je de opgedane kennis in de praktijk
  • Online leren is flexibel en interactief
  • Een BHV certificaat draagt bij aan de veiligheid op de werkvloer en is waardevol voor je cv


Efficiënte online BHV cursus

De online BHV cursus van IVM biedt een efficiënte manier om je BHV certificaat te halen. Door gebruik te maken van online leren kun je de cursus flexibel volgen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dit bespaart tijd en moeite omdat je geen theorie dag van 8 uur hoeft te volgen. De e-learning van IVM heeft namelijk een gemiddelde studiebelasting van 5 uur.

"We zorgen ervoor dat de online modules niet alleen uit tekst bestaan. We gebruiken video's, interactieve vragen en praktijkgerichte opdrachten om de leerstof levendig en boeiend te maken. Dit houdt de cursisten betrokken en zorgt ervoor dat de kennis beter blijft hangen. De combinatie van deze online leeractiviteiten en de praktijkdag maakt onze BHV cursus zo effectief."  Wieke Schoemaker ~ Opleidingskundige IVM
 

Ontdenk onze online BHV cursussen

Praktijkdag voor de beste leerervaring

Na het voltooien van de modules in de online BHV cursus, krijg je de kans om je opgedane kennis in de praktijk te brengen tijdens één praktijkdag. Deze praktijkdag is van groot belang voor het opdoen van praktijkervaring en dus het halen van je BHV certificaat.

De praktijkdag wordt begeleid door ervaren instructeurs die je waardevolle feedback en tips geven om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het verbeteren van de praktijkonderdelen Brand, Communicatie & Ontruiming (BCO) en Levensreddende Eerste Hulp (LEH).

Dit geeft je het vertrouwen om daadwerkelijk juist te handelen tijdens noodsituaties op de werkvloer. Bovendien krijg je de kans om samen te werken met andere cursisten en van elkaars ervaringen te leren.

“Tijdens de praktijkdag kunnen deelnemers de theorie die ze online hebben geleerd, in de praktijk brengen. Dit is een belangrijk onderdeel, want door te doen, leer je echt. We gebruiken realistische scenario’s en interactieve oefeningen om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid is op echte noodsituaties. Deze dag helpt cursisten om vertrouwen te krijgen in hun vaardigheden en om te laten zien dat ze klaar zijn om in actie te komen wanneer dat nodig is." Wieke Schoemaker ~ Opleidingskundige IVM
 
Voordelen van online leren

Het online leren van BHV biedt vele voordelen. Met een BHV e-learning kun je op je eigen tempo de lesstof doornemen en herhalingen doen waar nodig. Je kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt, in 5 uur heb je alle theorie behandeld.

Met een online BHV cursus kun je leren op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Je hebt de vrijheid om de lesstof te herhalen en zo te zorgen dat je alle aspecten goed begrijpt. Dit geeft je het vertrouwen om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.

Online BHV herhaling met praktijk dag

Loopt je BHV certificaat bijna af en wil je deze verlengen? IVM biedt online BHV herhalingstrainingen gecombineerd met een halve praktijkdag aan om je kennis op te frissen en up-to-date te houden. Met onze flexibele online cursus kun je de theoretische inhoud in je eigen tijd doorlopen, wat je de kans geeft om je BHV certificaat te vernieuwen zonder een volledige dag aanwezig te moeten zijn op een trainingslocatie.

Tijdens de online herhalingstraining behandelen we de volgende essentiële onderwerpen: Brand, Communicatie & Ontruiming (BCO) en Levensreddende Eerste Hulp (LEH). Bij onze halve praktijkdag leer je deze kennis actief toe te passen en te oefenen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Voordelen van online BHV herhalingstraining:

  • Flexibiliteit: Je kunt de theorie online doorlopen wanneer het jou uitkomt.
  • Minder reistijd en -kosten: De theorie is volledig online, wat reizen beperkt.
  • Effectieve toepassing: De halve praktijkdag helpt je om theorie in praktijk te brengen.

Na afloop van de online BHV herhalingstraining van IVM kun je met vertrouwen handelen tijdens noodsituaties op de werkvloer. Als je BHV’er wilt blijven ben je verplicht om jaarlijks een BHV training te volgen. Door je kennis up-to-date te houden draag je bij aan een veilige en gezonde werkomgeving voor jezelf en je collega's.

Ontdek onze (online) BHV herhalingstrainingen 

Investeer in veiligheid

Doordat je na een BHV training weet hoe je moet handelen in noodsituaties, investeer je in de veiligheid en het welzijn van zowel jezelf als je collega’s. Door online te leren, kun je op je eigen tempo en op een voor jou geschikt moment de benodigde kennis en vaardigheden opdoen.

Erkenning met BHV certificaat

Het halen van een BHV certificaat is een erkenning van jouw kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening. Dit certificaat kan van grote waarde zijn voor je cv, omdat het aantoont dat je in staat bent om te handelen tijdens noodsituaties op de werkvloer.

Met het halen van je BHV certificaat laat je zien dat je bekend bent met alle belangrijke onderdelen van bedrijfshulpverlening. Onze online BHV opleiding is zorgvuldig samengesteld en wordt gegeven door ervaren instructeurs.

Toch liever de theorie klassikaal? klik hier!

Terug