BHV

088-1663000

8,5
Onze klanten geven ons een 8,5 (44629 ervaringen)
IVM vervangt fysiek BHV boek door online BHV boek

IVM vervangt fysiek BHV boek door online BHV boek

Geplaatst op 15 maart 2022

Per 1 april 2022 stapt IVM over van een fysiek BHV boek naar een online BHV boek. 

Het boek staat op het klantportaal van IVM, waardoor het makkelijk te vinden is voor cursisten en altijd beschikbaar is. In het online boek is dezelfde informatie te vinden als in het fysieke lesboek, overzichtelijk gerangschikt per thema en voorzien van een zoekfunctie. 

De inrichting van het online boek is verzorgd door onze onderwijskundige en heeft als doel cursisten optimaal te ondersteunen met het eigen maken van de wetgeving en theorie rondom bedrijfshulpverlening.  Eventuele wijzigingen in de theorie of wetgeving kunnen online verwerkt worden en zijn dan direct beschikbaar voor de cursisten; zo zorgen we ervoor dat ons lesmateriaal actueel blijft. 

Het online boek wordt 28 dagen voor aanvang van de training automatisch beschikbaar gesteld in het klantportaal, en blijft tot 6 maanden na de training beschikbaar voor de cursist. 

Onze boeken verdwijnen niet helemaal; een deel van het huidige lesboek wordt gebruikt tijdens de les, als casus- en oefenmateriaal. 

Nu het online BHV boek klaar is, starten we ook met het digitaliseren van ons overige lesmateriaal. We streven ernaar om ons cursusmateriaal zo toegankelijk en effectief mogelijk te maken en tegelijkertijd ons papiergebruik terug te dringen om onze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.  

Heb je vragen over wat deze wijziging voor jou betekent? Neem dan contact op met je contactpersoon, hij of zij helpt je graag verder. Heb je geen vast contactpersoon van IVM? Onze collega’s staan je graag te woord via 088-1663000 of info@werkveilig.nl

Terug