BHV

088-1663000

8,5
Onze klanten geven ons een 8,5 (44629 ervaringen)
IVM neemt BHV trainingsactiviteiten Chubb over

IVM neemt BHV trainingsactiviteiten Chubb over

Geplaatst op 2 februari 2023

Per 1 februari 2023 neemt IVM (Instituut voor Veiligheid & Milieu BV) de BHV trainingsactiviteiten van Chubb Fire & Security over. Met deze overname versterkt IVM haar portfolio en de landelijke beschikbaarheid aan veiligheidstrainingen.

Over Chubb

Chubb Fire & Security is een totaalleverancier van brandbestrijdings-, beveiligingsoplossingen en alarmcentralediensten. Chubb geeft trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, EHBO en (brand-)veiligheid. Daarnaast hebben ze specifieke kennis en ervaring met Omgaan met agressie- en Overvaltrainingen en Eerste hulp bij drank & drugs.

Over IVM

IVM is specialist in arbeidsveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement voor bedrijfsleven, industrie en overheid. Meer dan 100 professionals in vast dienstverband en een uitgebreid netwerk van freelance medewerkers staan samen garant voor een altijd passend aanbod. Wij maken werk veilig. Dit doen we door het verzorgen van trainingen en advies, het verhuren van veiligheidspersoneel en –apparatuur en de inzet van interim veiligheidsmanagement.

Samen werken, samen sterker

Marius Veenvliet, algemeen directeur IVM, ziet in de overname toegevoegde waarde voor de klanten van beide partijen: “IVM en Chubb werken al tientallen jaren succesvol samen. Komende periode intensiveren we deze relatie om klanten nog meer dan voorheen een compleet pakket aan kwalitatief hoogstaande veiligheidsoplossingen te bieden. Onze diensten en middelen zijn vaak complementair. Net als onze expertises. Klanten kunnen daar hun voordeel mee doen.

De diensten van Chubb worden, onder naam van IVM, door het vertrouwde team van Chubb voortgezet. Trainingen gaan door zoals gepland met de vertrouwde gezichten. Komende periode gaan we in gesprek met de opdrachtgevers om ambities en wensen verder in kaart te brengen.”

Rob Dekkers, Branchemanager bij Chubb: “Vol vertrouwen dragen wij onze klanten over aan IVM. Voor beider klanten leidt de overname tot een sterkere landelijke beschikbaarheid van veiligheidstrainingen. Door deze samenvoeging ervaart de klant een completer trainingsaanbod en nog meer flexibiliteit in planning en locatiekeuze.”

Terug