BHV

088-1663000

8,5
Onze klanten geven ons een 8,5 (43661 ervaringen)
IVM erkend als BHV-opleider door BVBN

IVM erkend als BHV-opleider door BVBN

Geplaatst op 7 juni 2024

Wij zijn trots om aan te kondigen dat IVM door de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) is erkend als officiële BHV-opleider! Deze erkenning is een bevestiging van de hoge kwaliteit van onze BHV-opleidingen en een belangrijke stap in de verdere professionalisering van de BHV-opleidingssector.

IVM gecertificeerd BHV opleider

Manager Training, Michael Wielens, had het genoegen om tijdens de certificeringsceremonie bij KIWA onze voormalige collega Ron Lionarons weer de hand te schudden. Ron, gepensioneerd bij IVM, is nog steeds actief binnen de certificeringscommissie van BVBN.

Wat betekent dit voor IVM?

De erkenning als BVBN-opleider betekent dat wij voldoen aan strenge criteria op het gebied van klachtenafhandeling, klanttevredenheid, veiligheid en privacy. Onze opleidingen worden beoordeeld op hun lesplannen, de locatie, faciliteiten en de kwaliteit van de trainers. 

Wat betekent dit voor onze BHV cursisten?

Met deze certificering (en de andere strenge eisen waar we als veiligheidsopleider aan voldoen) kunnen onze BHV cursisten erop vertrouwen dat ze bij ons een BHV cursus op niveau krijgen. Cursisten gaan niet alleen naar huis met hun BHv certificaat op zak, maar ook met het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om te kunnen handelen in geval van nood. 

Wil je meer weten over onze BHV trainingen? Neem contact op met onze afdeling verkoop via 088 - 166 3006 of stuur een mail naar verkoop@werkveilig.nl 

Wil je je direct inschrijven voor een BHV cursus? Dat kan op deze pagina. 

BHV cursus

Terug